Despre noi

Cine suntem

Ce am putea spune despre noi ?

Daca ai ajuns pe site-ul nostru, cu siguranta problemele din sfera IT nu-ti sunt straine 😉

Asadar, daca ai nevoie de componente de server pentru a le inlocui pe cele defecte sau daca vrei sa faci un upgrade serverelor tale, sau si mai si – ai nevoie de unul nou, bun si ieftin, noi suntem cei care te putem ajuta rapid, la preturi decente !

Cine suntem ?

O echipa de oameni pasionati de ceea ce facem, bine informati, buni profesionisti, care-ti respecta timpul si afacerea, pe scurt: SIM DESK LABORATORIES.

De ce ne-ai alege pe noi ?

 

Misiune

Fiindu-ti aproape intr-o maniera profesionista atunci cand ai nevoie, cu siguranta vei mai apela la noi in situatii similare si/sau ne vei recomanda prietenilor tai. Astfel vom avea o relatie win-win!

Am putea sa-ti povestim in pagini intregi despre cat de buni suntem in ceea ce facem, dar vom face mai mult de atat (pentru ca deja ti-am spus ca-ti respectam timpul) si te vom provoca sa navighezi pe site si sa verifici informatiile furnizate suplimentar la fiecare componenta in parte, ba chiar ai putea sa ne soliciti sfaturi prin intermediul formularului de contact si te vei convinge ca suntem exact ce-ti trebuie pentru SIGURANTA AFACERII TALE !

 

Servicii

Putem face si desface multe, nu zicem nu decat putinor lucruri, dar fix pe domeniu oferim clientilor si partenerilor nostrii acces la piese de schimb HP, IBM, Dell, Lenovo, servicii conexe (suport si configurare echipamente), reparatii de piese si echipamente, extensii de garantie, inchirieri de echipamente, oferirea de spatiu de stocare si timpi de procesare.

Va putem ajuta cu echipamente de calcul, servere si storage-uri – pentru care siguranta datelor este primordiala 1000% garantata. Da, avem asa ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *